Ztrata velkeho technicaku [sk]

prohledat
7 příspěvků (zobrazeno 1 až 7) od 14.06.2006 do 18.06.2006, založil/a bitmap - zrušená registrace
řadit dle data
12:52:05
18.06.2006
sliwowitz
prvy krat ked som prepisoval auto na seba, povodny majitel nahlasil ze stratil TP , na odbore dopravy na magistrate (alebo kde to vlastne bolo... ale to je jedno teraz sa to vybavuje vsetko na DI) mu vydali novy - vraj stacilo predlozit malyTP, s tym sme isli na DI na prepis. druhy krat ked som robil vymaz motora (zaciatkom tohoto roka) som im na DI povedal ze mi ukradli velky TP (opakovana strata by bola drahsia), maly odo mna ani nepytal- asi si myslel ze som mal uz ten novy TP co k nemu maly neni, len ma sprdol za to ze ked mi ukradnu doklady tak by som to mal najskor hlasit na policii, a ti by mi mali dat neake potvrdenie...

a co sa tyka tej STK, bud presvedcit ludi na DI ze kedze nemas velky technicak tak ti nemozu spravit STK, alebo ist na STK s malym TP a povedat im nech ti do protokolu daju poznamku ze velky TP nemas8 osobne by som najskor skusil prvu moznost...

10:59:50
18.06.2006
PeterP136
-> berkym1: To nebyva problem, ja som bol na skodovk etiez "druhym" majitelom vdaka strate technicaku. Ale bitmap ma pruser v podobe neplatnej stk.
08:08:55
18.06.2006
berkym1
aj ja som pred casom stratil technicak od auta_velky.isiel som na di so vsetkymi papiermi od auta.urobili mi riadnu obhliadku ako pri novom prihlaseni a vystavili tp.myslim vsak ze u teba bude problem s stk a s tym ze auto nie je fyzicky schopne obhliadky.skus na nete najst stranky di v danom okrese.vla stastia
21:46:31
14.06.2006
strucy
-> bitmap: ak ti môžem poradiť vykašli sa na to pretože tie nervy za to nestoja, budu si ťa prehadzovať medzi sebou ako handru kým niečo vybavíš , ale ak by náhodou, stačí ísť s malým techničákom na DI v danom okrese kde je zapísane auto , samozrejme musí ísť majitel alebo osoba ktorá má splnomocnenie overené notárom , lenže už ti vystavia nový technický preukaz EU čiže jeden velký papier o formáte A4 lenž v tom prípade tam musí byť auto a musí mať platnu STK a EK

proste kolotoč dookola ak máš čas a peniaze a chce sa ti tak dotoho4
21:32:07
14.06.2006
bitmap - zrušená registrace
No, problem je, ze je registrovany na slovensku, ma slovensky znacky, i se tam fyzicky nachazi :)

Zajimalo by me, pokud je to mozny, kam jit otravovat a co k tomu potrebuju.
21:28:11
14.06.2006
petr s
-> bitmap: V čechách ti duplikát vystaví
21:19:10
14.06.2006
bitmap - zrušená registrace
Chtel bych se zeptat, jestli je na Slovensku nekde mozno dostat duplikat velkeho technicaku.

Auto 2 roky stalo v garazi na spalkach, ma propadlou technickou i emisni, maly TP mam, kupni smlouvu take, jen velky TP neni k dohledani. Je mozny nechat si nekde vystavit duplikat?

Extreme Tyres